Barnsligt värre!

Jag är barnsligt förtjust i födelsedagar. Ehhh...jag menar MIN födelsedag.

Jag må fylla 33 respektfulla år men jag är ändå very excited över det faktum att det snart är MIN dag. Ytterst pinsamt men väldigt sant.

Ni vet, när någon vän säger; "Ja, å snart fyller du år, ja!" Då brukar man ju som vuxen svara; "Ja, jo. Jag gör väl det. Det hade jag nästan glömt bort."

Så svarar jag också. Men jag ljuger! För jag har vetat i flera veckor att jag snart fyller. Den sista veckan har jag till och med börjat längta. Fast bara i smyg såklart. För vilken normal vuxen gör det?! Vilken annan mamma har inte glömt sin egen födelsedag till förmån för sina barns? Vem orkar överhuvudtaget minnas sin egen?

Hand upp! JAG gör det!

Det är så mysigt att det är min dag liksom. Att vänner och familj tänker på mej. Ringer och skickar kort. Jag får till och med presenter! Av mina föräldrar. Och av Johan, fast det räknas inte då presenten från honom betalas indirekt av mej själv eftersom vi har samma bankkonto. Mycket dumt när det kommer till födelsedagar. Ehhh...jag menar MIN födelsedag :)

Det kom ett paket med posten idag! Från den finaste vän man kan ha! Jag döööööör av nyfikenhet men väntar såklart till min födelsedag. Så som vuxna gör ;)

Egentligen har jag redan fått födelsedagspresenter för resten av livet. Och dem har jag själv tillverkat!

Fina, va;







 




Kommentarer
Postat av: stina

Sååå söt du är! Och dina små juveler så fina!!!

KRAMAR!! Hoppas vi ses snart !

2010-03-31 @ 19:34:17
Postat av: Cissi

Fina doesn't even begin to cover it min vän! De är underbart ljuvliga, dina killar. Och jag vet att det snart är Geburtstag. Räknar ner... KRAM

2010-03-31 @ 20:19:19
Postat av: cecilia o livet

Väldigt:) Det har du gjort bra! Jag känner som du och i år gjorde jag äntligen slag i saken. Jag fick diktera vad som skulle göras på MIN dag. Det blev fika på stan och annat smått och gott. Mys på mina villkor = bästa myset ;)

2010-03-31 @ 21:37:56
Postat av: Rosie

De är så söta och du likaså!

2010-03-31 @ 21:43:02
Postat av: Malin

Äsch, det är inge stoort. Bara nå litet men köpt med mkt kärlek. Förresten, vad är det jag har liggande hos dig? Sääääääg, pliiis!



Puss

2010-04-01 @ 08:43:41
Postat av: Fru L

Ja ha.. visste inte att paketen var så viktiga. Om jag hittar något fint kommer vi på söndag annars kan jag ju alltid skulla på att Ax fått kopporna...Puss

2010-04-01 @ 18:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0