Bara kort...

När man betalar för en vara och kön är jag-svimmar-snart-av-värmeslag lång, då kan väl folk fatta att man INTE gör följande:

Lägger fram sin vara på disken. Väntar tills butiksbiträdet slagit in varunummer samt uttalat summan. Först då tar man tid på sej för att ställa ner medhavda påsar och börjar sakteliga gräva i väskan efter plånboken. Tar sedan upp kortet, drar det åt fel håll tre gånger utan att fatta vad man gör för fel. När man till sist lyckas skriver man under kvittot med fin stil och gör sedan det värsta man kan göra. STÅR KVAR vid disken och ockuperar därmed för nästföljande kund. Packar sakta ner den nyinköpta varan i en av påsarna och lägger kort samt plånbok tillrätta. FORTFARANDE KVARSTÅENDE OCH DÄRMED I VÄGEN FÖR ALLA. Drar igen väskan, samlar ihop sina påsar och vandrar långsamt därifrån. En kvart för sent!

Utan att ens reflektera över hur dum i huvudet man är! (överdrift, but still!)

Julefrid. WHAT?!



Kommentarer
Postat av: pia

Haha som vanligt så är det som att läsa vad man själv tänkt när man stått bakom i kön. Men du..hur var det nu med dagens tacksamhetstanke? ;) Svårare än någonsin nu i shoppartider.

Puss i massor till dig fina

2009-12-23 @ 10:09:04
Postat av: Annica

Vi blir aldrig sådana när vi blir stora... vi kommer att vara glada, inte gnidiga, smidiga och ruskigt snabba med våra rullatorer! Kramar

2009-12-26 @ 13:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0